Over ons

Persoonlijk

De Thuisjuffrouw staat voor persoonlijke begeleiding van kinderen op de basisschool en middelbare school, waarbij we uitgaan van de ontwikkelkracht van ieder kind.

Maak kennis met ons team

Karin Sanders

Moeder van drie I Getrouwd I Fontys Pabo in Venlo I Zeer diverse ervaring in het onderwijs, ook internationaal I Affiniteit met (hoog)begaafdheid en dyslexie I Dol op mijn gezin, sporten, lekker eten en afspreken met vriendinnen.

Nathalie Nabben-Keulartz

Woont in Venlo I Getrouwd I drie kinderen I Commerciële economie MEAO in Venlo I Nima A&B Marketing in Nijmegen I Drogisten opleiding Eindhoven I Ondernemer I Ervaring als trajectbegeleider bij stagiaires als erkend leerbedrijf I Ervaringsdeskundige in planning en coaching I Dol op mijn gezin, reizen, wintersport, golfen, tennissen en weekendjes weg.

Marjo Peeters-Beurskens

Getrouwd I trotse moeder van 2 volwassen dochters (waaronder Climmy Peeters, ook werkzaam bij de Thuisjuffrouw) I Houdt van sporten (pilates, bodyshape), uit eten gaan, lezen, wandelen met onze 2 hondjes. 

Lieke Martens

Woont in Venlo met man en 2 kinderen | Studeerde pedagogiek, daarna de docentenopleiding| Ervaring in po-vso-mbo-afstandsonderwijs| Eerst voor de klas, nu al enige jaren als zzp’er | Houd van leuke dingen doen met mijn gezin en hond.

Vaste vervanger.

Randolph Keyner

Samenwonend met vriendin Jacquelien en dochter Jools (tenminste als ze niet op haar studie adres in A’dam zit.) I Gevolgd deeltijdopleiding leraar Engels HAN Nijmegen I Gevolgd trainer-coach opleidingen Nederlands Basketball Bond I Eigenaar WaizUP Training, Learning, Coaching I Medewerker commissie bezwaar Peel en Maas I Love the English language, do sports, eat out and good music.

Merel Meulendijks

Studente aan de Technische Universiteit Eindhoven | Studeerde Industrial Design | Studeert Biomedische Technologie | Gymnasium diploma NG/NT | Houdt van gezelligheid, borrelen, uiteten gaan | Houdt van sporten en muziek maken | Vindt het heel leuk om mensen te helpen

Huiswerkbegeleiding

Wil je leren leren, leren plannen, weten hoe je je huiswerk kunt aanpakken op een manier die past bij jouw leerstijl? Benieuwd hoe je kunt omgaan met stress in de proefwerkweek? Wil je je schoolwerk op orde houden? Hulp nodig bij dat lastige vak? Meld je dan aan bij de Thuisjuffrouw!

De Thuisjuffrouw biedt persoonlijke huiswerkbegeleiding op een centrale locatie in Venlo. Onze huiswerkbegeleiding biedt plaats aan alle niveaus en leerjaren, van de brugklas tot aan het examenjaar. Samen sterk is ons credo. De individuele leerling staat bij ons centraal. Om die reden werken wij met kleine groepen van min. 6 en max. 8 leerlingen zodat er vanuit de persoonlijke leerbehoefte van de leerling kan worden gewerkt.

Thuis/schoolbegeleding

Lukt die ene rekensom niet? Krijg je de tafeltjes niet in je hoofd? Hoe schrijf je ook alweer chocolade? Hoe zat het met de open en gesloten lettergreep? Wil je je goed voorbereiden op een citotoets? Begrijpend lezen een probleem? Vermoeden van dyslexie of dyscalculie? Aantonen hardnekkigheidscriterium? Dan kunnen wij je helpen.

De Thuisjuffrouw biedt persoonlijke begeleiding thuis bij jullie aan de keukentafel of bij jou op school. Jullie kind is thuis of op school in een veilige en vertrouwde omgeving en hoeft hierdoor minder te wennen. Pap of mam of de leerkracht is in de buurt en jullie hoeven er niet op uit. Op deze manier kunnen we vrijwel meteen aan de slag en voor ons is het reizen geen probleem. Wij werken altijd met een hulpvraag vanuit kind, ouders en school. Wij gaan aan de slag met concreet materiaal en materiaal van school. Wij werken niet met werkbladen. Wel volgen wij de meest gebruikte protocollen op de basisschool voor dyslexie en rekenproblemen.

Wat onze klanten zeggen

Leerkracht Basisschool

Een van onze leerlingen in groep 8 werd wekelijks begeleid door De Thuisjuffrouw. We staan ervan versteld hoe kundig rekenhiaten werden opgespoord en kennis werd aangevuld, ze kan nu weer met de klas mee rekenen

Mama van T.
9 jaar

Mede door ons contact met De Thuisjuffrouw is er samen met de school actie ondernomen en is onze zoon aangemeld en getest op ernstige enkelvoudige dyslexie. Hij krijgt nu wekelijks behandelingen vergoed door de zorgverzeraar. De Thuisjuffrouw stemt regelmatig met de dyslexiebehandelaar de vorderingen van onze zoon af. Van een leesbegeleiding is het nu een rekenbegeleiding door de Thuisjuffouw geworden.