Thuisbegeleiding

Vertrouwde omgeving

Lukt die ene rekensom niet? Krijg je de tafeltjes niet in je hoofd? Hoe schrijf je ook alweer chocolade? Hoe zat het met de open en gesloten lettergreep? Wil je je goed voorbereiden op een citotoets? Begrijpend lezen een probleem? Vermoeden van dyslexie of dyscalculie? Aantonen hardnekkigheidscriterium? Dan kunnen wij je helpen.

De Thuisjuffrouw biedt persoonlijke begeleiding thuis bij jullie aan de keukentafel of bij jou op school. Jullie kind is thuis of op school in een veilige en vertrouwde omgeving en hoeft hierdoor minder te wennen. Pap of mam of de leerkracht is in de buurt en jullie hoeven er niet op uit. Op deze manier kunnen we vrijwel meteen aan de slag en voor ons is het reizen geen probleem. Wij werken altijd met een hulpvraag vanuit kind, ouders en school. Wij gaan aan de slag met concreet materiaal en materiaal van school. Wij werken niet met werkbladen. Wel volgen wij de meest gebruikte protocollen op de basisschool voor dyslexie en rekenproblemen.

U kunt uw kind aanmelden via deze website. Na uw aanmelding maken we eerst samen een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek vindt plaats met het kind erbij. Zo kunnen we met elkaar kennismaken. Ook leggen wij onze werkwijze uit. Aan de hand van het intakegesprek stellen wij een begeleidingsplan op. Dit sturen wij via de mail naar u toe, waarna we dit plan telefonisch afstemmen. Vervolgens geeft u uw akkoord voor het plan via de mail.

 

Tarief

Voor de thuisbegeleiding werken wij met een knipkaart. Op deze manier heeft u duidelijk zicht op de kosten. Een knipkaart voor een thuisbegeleiding bestaat uit drie begeleidingsmomenten van 45 minuten en aanvullend mondelinge afstemming met de ouders en een digitaal verslag. De eerste knipkaart bevat het intakegesprek en daarnaast twee begeleidingen.

Het tarief van een knipkaart thuis is € 195,-.

Het tarief van een knipkaart op school is € 99,-.

Het verschil in prijs ligt aan het aantal begeleidingsminuten. Op school zijn dit 30 minuten en thuis begeleiden we 45 minuten.

Hou rekening met reiskosten à 0,29 per km